Life Teen zomerkamp 2021


GOED NIEUWS voor onze Nederlandse tieners: deze zomer (2021) organiseren we voor jullie een Lifeteen kampweekend van vrijdag 30 juli tot en met zondag 1 augustus!! 😄🙌🎉 Het wordt gehouden op Emmaus in Helvoirt.

Mocht een heel weekend door de maatregelen toch niet mogelijk zijn, dan gaan we voor 1 dag (zaterdag 31 juli). Houd deze dagen alvast vrij in jullie agenda!! We kijken ernaar uit jullie weer LIVE te ontmoeten!! Hoera!! Volg de Facebook pagina voor updates.


30 juli tot en met 1 augustus, of zaterdag 31 juli (zie tekst hierboven)

12 of 13 (brugklas afgerond)-19 jaar

Bezinningscentrum Emmaus, Nederland

New Fire

€80.- p.p.

Life Teen Zomerkamp

Inschrijving voor deelnemers Inschrijving voor groepen Inschrijving als leiding

Wat is een Life Teen zomerkamp?

Een Life Teen zomerkamp is een week waarin tieners meer leren over wie God is, ervaren wat de Kerk te bieden heeft en vriendschappen worden gesloten. Dit geeft mogelijkheid de vreugde van het katholieke geloof te ontdekken samen met leeftijdsgenoten. Daarnaast is er ook volop tijd voor sport en spel, muziek, creativiteit en gezelligheid. Al deze aspecten van het kamp staan in het thema van dit jaar New Fire (2021). Het is voor ons wezenlijk dat het Life Teen kamp een katholiek kamp is waar dagelijks de eucharistie wordt gevierd en de sacramenten centraal staan.

Sociale veiligheid op het kamp


*Deze bijdrage aan het kamp wordt volledig gebruikt voor alle kosten van het verblijf en activiteiten tijdens het kamp. Indien deze bijdrage een belemmering voor deelname vormt, neem dan contact op met de organisatie Life Teen Zomerkamp