Welkom op de website van Life Teen Nederland!

Life Teen Nederland is de organisatie voor alle Nederlandse Life Teen Parochies. Het doel is om centraal ondersteuning aan de parochies te bieden en daarnaast de eenheid tussen de parochies te versterken. Dit alles vanuit de gedachte tieners dichter bij Christus te brengen!

Ondersteuning is er voor zowel parochies die het Life Teen programma draaien als geïnteresseerden die Life Teen in hun parochie willen starten. Deze ondersteuning bestaat onder meer uit het verzorgen van trainingen en bijeenkomsten voor medewerkers en kernteamleden van parochies en geïnteresseerden. Daarnaast worden er vanuit Life Teen Nederland activiteiten georganiseerd om ook de tieners bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

SAVE THE DATE!! Het Lifeteen zomerkamp van komend jaar vindt plaats van zondag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022! (leiding vanaf zaterdag 30 juli). Dit jaar zal het weer een internationaal kamp zijn!

Voor de leiding: houd zaterdag 21 mei 2022 alvast vrij in je agenda! Die zaterdag gaan we ons inhoudelijk voorbereiden in het Leerhuis te Utrecht.