Welkom op de website van Life Teen Nederland!

Life Teen Nederland is de organisatie voor alle Nederlandse Life Teen Parochies. Het doel is om centraal ondersteuning aan de parochies te bieden en daarnaast de eenheid tussen de parochies te versterken. Dit alles vanuit de gedachte tieners dichter bij Christus te brengen!

Ondersteuning is er voor zowel parochies die het Life Teen programma draaien als geïnteresseerden die Life Teen in hun parochie willen starten. Deze ondersteuning bestaat onder meer uit het verzorgen van trainingen en bijeenkomsten voor medewerkers en kernteamleden van parochies en geïnteresseerden. Daarnaast worden er vanuit Life Teen Nederland activiteiten georganiseerd om ook de tieners bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

GOED NIEUWS voor onze Nederlandse tieners: deze zomer (2021) organiseren we voor jullie een Lifeteen kampweekend van vrijdag 30 juli tot zondag 1 augustus!! 😄🙌🎉 Het wordt gehouden op Emmaus in Helvoirt.

Mocht een heel weekend door de maatregelen toch niet mogelijk zijn, dan gaan we voor 1 dag (zaterdag 31 juli). Houd deze dagen alvast vrij in jullie agenda!! We kijken ernaar uit jullie weer LIVE te ontmoeten!! Hoera!! Volg de Facebook pagina voor updates.