Welkom op de website van Life Teen Nederland!

Life Teen Nederland is de organisatie voor alle Nederlandse Life Teen Parochies. Het doel is om centraal ondersteuning aan de parochies te bieden en daarnaast de eenheid tussen de parochies te versterken. Dit alles vanuit de gedachte tieners dichter bij Christus te brengen!

Ondersteuning is er voor zowel parochies die het Life Teen programma draaien als geïnteresseerden die Life Teen in hun parochie willen starten. Deze ondersteuning bestaat onder meer uit het verzorgen van trainingen en bijeenkomsten voor medewerkers en kernteamleden van parochies en geïnteresseerden. Daarnaast worden er vanuit Life Teen Nederland activiteiten georganiseerd om ook de tieners bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Joepie! 😁 Er is toch nog een Life Teen Zomerkamp! De onverwachte versoepeling van de maatregelen maakt dat mogelijk. Op *maandag 3 Augustus* is er een één dag fysiek kamp bij Emmaus (Helvoirt, NL) in plaats van een online kamp. Meer informatie volgt, ook voor de internarionale groepen die er niet bij kunnen zijn die dag.